Hemsida

BADMINTONGRUPPER I ESBO OCH HELSINGFORS

VÅREN 2024

Kom med till våra badmintongrupper – börja en ny hobby eller förbättra din spelnivå. Badminton är roligt och effektivt. Kolla vår schema, välj en passlig grupp och anmäl dig med! Vi har grupper i Ymmersta Targa arena, Brändö Mandatum-center och Arabiastrandens Arcada hall.

Anmäl dig i god tid så att du säkert kommer med just till den gruppen som passar dig bäst. OBS! Gamla spelare behöver inte anmäla sig på nytt – platsen i gamla gruppen fortsätter automatiskt! Om du inte vill fortsätta eller vill ändra dina speltider, meddela om det snarast möjligt!

VÅRSÄSONGEN BÖRJAR måndag 8.1.2024

NY GRUPP FÖR NYBÖRJARE – VUXNA OCH ÖVER 15-ÅRINGAR 10 ggr (3.3. – 12.5.) Söndagar kl 10-11

Kom med och börja en ny hobby – badminton är socialt, roligt och effektivt!

Tränare: Viivi Brandt. Pris 230€, du kan betala också med motionssedlar.

Plats: Ymmersta Targa arenan

Anmäl dig senast 27.2. paula.jantti@sulkapallokoulu.fi

VÅRTÄVLING TILL ALLA HOBBYSPELARE (datum kommer senare) Ymmersta Targa arena

– Öppen tävling till alla motionspelare – egna serier för barn och vuxna

– Barn/undgomar spelar kl 11-14, vuxna c. kl 14-16

– Anmälningar före den 5.11.2023 info@sulkapallokoulu.fi

SOMMAREN 2024

Kom med till sommarens roligaste badmintonläger!

Badmintonskolans sportiga BADMINTON SUMMER CAMP- läger ordnas igen i Ymmersta Targa arenan (veckorna 23, 24 och 31). På förmiddagen spelar vi badminton och på eftermiddagen provar vi på många andra sportgrenar, leker och har roligt tillsammans.

Anmäl dig genast med e-post paula.jantti@sulkapallokoulu.fi

INTENSIVKURS I BADMINTON Ymmersta Targa arena, 2,5h (datumet kommer senare)

För vuxna och över 14-åringar

– I en liten grupp lär du dig effektivt badmintons grunder. Läs mera på sidan “evenemang”