Hemsida

BADMINTONGRUPPER I ESBO OCH HELSINGFORS

HÖSTEN 2018

Kom med till höstens badmintongrupper – börja en ny hobby eller förbättra din spelnivå. Badminton är roligt och effektivt – kolla höstens schema, välj en passlig grupp och anmäl dig med!

Höstsäsongen börjar torsdag 23.8. Anmäl dig i god tid så att du säkert kommer med just till den gruppen som passar dig bäst. Obs! Gamla spelare ska också anmäla sig på nytt – platsen i gruppen fortsätter ej automatiskt. Meddela också om du inte vill fortsätta och spela så kan vi ge lediga platser till nya ivriga spelare.

HÖSTTÄVLING TILL ALLA HOBBYSPELARE (FREEDOM FUND ARENA) lördag 24.11.

- Öppen tävling till alla – egna serier för barn och vuxna

- Barn/undgomar spelar kl 11-14, vuxna c. kl 14-16

INTENSIVKURS I BADMINTON (FREEDOM FUND ARENAN) datumet ännu öppet

- I en liten grupp lär du dig effektivt badmintons grunder - för vuxna och över 14-åringar.

läs mera på sidan “evenemang”

SOMMAREN 2018

Badmintonskolans sportiga BADMINTON SUMMER CAMP- läger i Freedom Fund Arenan närmar sig igen!

På förmiddagen spelar vi badminton och på eftermiddagen provar vi på många andra sportgrenar, leker och har roligt tillsammans.

Anmäl dig genast så att du säkert kommer med just på det lägret som passar dig bäst.