Hemsida

BADMINTONGRUPPER I ESBO OCH HELSINGFORS

VÅREN 2019

Kom med till vårens badmintongrupper – börja en ny hobby eller förbättra din spelnivå. Badminton är roligt och effektivt. Kolla vårens schema, välj en passlig grupp och anmäl dig med!

Vårsäsongen börjar måndag 7.1. Anmäl dig i god tid så att du säkert kommer med just till den gruppen som passar dig bäst. OBS! Gamla spelare behöver inte anmäla sig på nytt – platsen forstätter automatiskt! Om du inte vill fortsätta och spela meddela om det snarast möjligt så kan vi ge lediga platser till nya ivriga spelaren.

VÅRTÄVLING TILL ALLA HOBBYSPELARE (FREEDOM FUND ARENA) datumet ännu öppet

– Öppen tävling till alla – egna serier för barn och vuxna

– Barn/undgomar spelar kl 11-14, vuxna c. kl 14-16

INTENSIVKURS I BADMINTON (FREEDOM FUND ARENAN) datumet ännu öppet

– I en liten grupp lär du dig effektivt badmintons grunder – för vuxna och över 14-åringar.

läs mera på sidan “evenemang”

SOMMAREN 2019

Badmintonskolans sportiga BADMINTON SUMMER CAMP- läger i Freedom Fund Arenan närmar sig igen!

På förmiddagen spelar vi badminton och på eftermiddagen provar vi på många andra sportgrenar, leker och har roligt tillsammans.

Anmäl dig genast så att du säkert kommer med just på det lägret som passar dig bäst.