Hemsida

BADMINTONGRUPPER I ESBO OCH HELSINGFORS

VÅREN 2021

Kom med till vårens badmintongrupper – börja en ny hobby eller förbättra din spelnivå. Badminton är roligt och effektivt. Kolla vår schema, välj en passlig grupp och anmäl dig med! Vi har grupper i Ymmersta Targa arena, Brändö Puhos-center och Arabiastrandens Arcada hall.

Träningarna fortsätter igen från och med torsdagen den 29.4. Rådande Corona-situationen och myndigheternas rekommendationer kan ännu påverka, men vi följer noggant med och regerar vid behov.

Anmäl dig i god tid så att du säkert kommer med just till den gruppen som passar dig bäst. OBS! Gamla spelare behöver inte anmäla sig på nytt – platsen i gamla gruppen fortsätter automatiskt! Om du inte vill fortsätta eller vill ändra dina speltider, meddela om det snarast möjligt!

SOMMAREN 2021

Badmintonskolans sportiga BADMINTON SUMMER CAMP- läger ordnas igen i Ymmersta Targa arenan (veckorna 23, 24 och 31). På förmiddagen spelar vi badminton och på eftermiddagen provar vi på många andra sportgrenar, leker och har roligt tillsammans.

Anmäl dig genast med e-post paula.jantti@sulkapallokoulu.fi

VÅRTÄVLING TILL ALLA HOBBYSPELARE (datumet kommer senare)

– Öppen tävling till alla – egna serier för barn och vuxna

– Barn/undgomar spelar kl 11-14, vuxna c. kl 14-16