Hemsida

BADMINTONGRUPPER I ESBO OCH HELSINGFORS

VÅREN 2021

Kom med till vårens badmintongrupper – börja en ny hobby eller förbättra din spelnivå. Badminton är roligt och effektivt. Kolla vår schema, välj en passlig grupp och anmäl dig med! Vi har grupper i Ymmersta Targa arena, Brändö Puhos-center och Arabiastrandens Arcada hall.

Anmäl dig i god tid så att du säkert kommer med just till den gruppen som passar dig bäst. OBS! Gamla spelare behöver skall också anmäla sig – platsen i gamla gruppen fortsätter inte automatiskt! Om du inte vill fortsätta eller vill ändra dina speltider, meddela om det snarast möjligt!

SOMMAREN 2021

Kom med till augustilägret 2.-6.8.

Badmintonskolans sportiga BADMINTON SUMMER CAMP- läger ordnas igen i Ymmersta Targa arenan (veckorna 23, 24 och 31). På förmiddagen spelar vi badminton och på eftermiddagen provar vi på många andra sportgrenar, leker och har roligt tillsammans.

Anmäl dig genast med e-post paula.jantti@sulkapallokoulu.fi

HÖSTTÄVLING TILL ALLA HOBBYSPELARE (datumet kommer senare)

– Öppen tävling till alla – egna serier för barn och vuxna

– Barn/undgomar spelar kl 11-14, vuxna c. kl 14-16