Hemsida

BADMINTONGRUPPER I ESBO OCH HELSINGFORS

VÅREN 2022

Kom med till vårens badmintongrupper – börja en ny hobby eller förbättra din spelnivå. Badminton är roligt och effektivt. Kolla vår schema, välj en passlig grupp och anmäl dig med! Vi har grupper i Ymmersta Targa arena, Brändö Mandatum-center och Arabiastrandens Arcada hall.

Anmäl dig i god tid så att du säkert kommer med just till den gruppen som passar dig bäst. OBS! Gamla spelare behöver  inte anmäla sig på nytt – platsen i gamla gruppen fortsätter automatiskt! Om du inte vill fortsätta eller vill ändra dina speltider, meddela om det snarast möjligt!

Vårsäsongen börjar 10.1. för barn och ungdomsgrupper. Enligt nuvarande corona restriktioner får vi starta med vuxengrupper 24.1.

DAGSLÄGER UNDER SKOLSTREJKEN 4.-5.5. kl 9-14

• Plats: Ymmesta Targa arena
  • sportigt program både inne och ute
  • pris 115€ (eller 60€/dag) inklusive program, utrustning, banor och varm lunch
  • begränsat antal platser, lägerdagen blir av med minimi 10 deltagare
  • anmälningar paula.jantti@sulkapallokoulu.fi

VÅRTÄVLING TILL ALLA HOBBYSPELARE lö 7.5. Ymmersta Targa arena

– Öppen tävling till alla motionspelare – egna serier för barn och vuxna

– Barn/undgomar spelar kl 11-14, vuxna c. kl 14-16

– Anmälningar före den 1.5. info@sulkapallokoulu.fi

INTENSIVKURS I BADMINTON Ymmersta Targa arena, 2,5h (datumet kommer senare)

För vuxna och över 14-åringar

– I en liten grupp lär du dig effektivt badmintons grunder. Läs mera på sidan “evenemang”

SOMMAREN 2022

Kom med till sommarens roligaste badmintonläger!

Badmintonskolans sportiga BADMINTON SUMMER CAMP- läger ordnas igen i Ymmersta Targa arenan (veckorna 23, 24 och 31). På förmiddagen spelar vi badminton och på eftermiddagen provar vi på många andra sportgrenar, leker och har roligt tillsammans.

Anmäl dig genast med e-post paula.jantti@sulkapallokoulu.fi