Kom och spela badminton!

Pontus Jäntti Badmintonskola fungerar i Esbo Targa Arenan, Brändö Mandatum-Center och Arabiastrandens Arcada-hall.  Kom med och lär dig spela badminton och motionera i trevligt sällskap.

Badminton är en effektiv och fartfylld idrottsgren, som lämpar sig för nästan vem som helst. Också en nybörjare kommer lätt i gång med spelet och får snabbt och effektivt upp pulsen. Badminton är en social gren och konditionen förbättras på ett roligt sätt. Ju bättre man blir desto högre blir tempot och grenens fysiska sida kommer fram.

Lätt i gång 

För att börja spela krävs egentligen ingenting annat än en racket, en fjäderboll och ett par ordentliga skor, som lämpar sig för inomhusspel. Men om man vill få ut mera av spelet lönar det sig att lära sig grundtekniken och reglerna av en bra tränare.

Träning för både barn och vuxna

Pontus Jäntti Badmintonskola ordnar kurser för badmintonspelare på olika stadier, från nybörjare till längre hunna. Som tränare fungerar spelare ur den finländska eliten.

Om du har en egen grupp eller vill ha privatlektioner 

Vi ordnar också privatlektioner och kurser för företag eller andra grupper. Om du är intresserad, kan du skicka oss dina kontaktuppgifter och vi kan skräddarsy dig ett paket enligt dina behov.