Kesäleirit

KESÄ 2024

Tervetuloa mukaan Sulkapallokoulun sporttisille kesäleireille!

Perinteiset BADMINTON SUMMER CAMP  päiväleirit järjestetään jälleen Ymmerstan Targa Areenalla ma-pe kesäkuussa viikoilla 23 ja 24 sekä elokuussa viikolla 31. Helsingistä tuleville pelureille tarjolla tänä kesänä myös leirikuljetus pientä lisämaksua vastaan.

Leiri-aika 9.30-15.00 (Hallille voi tulla jo klo 9.00)

Ohjelmassa on aamupäivällä sulkapalloa ja iltapäivällä kokeilemme paljon myös muita urheilulajeja, leikimme ja liikumme monipuoleisesti. Mukana siis parhaat palat aikaisemmilta leireiltä ja paljon myös uutta ja hauskaa ohjelmaa. Viimeisenä leiripäivänä järjestämme leikkimielisen Summer Camp – kisat ja koko leirin ajan pyörii joukkuekisa Yonex Challenge.

Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita – leiri soveltuu kaikille noin 7-15 vuotiaille ja pelaajat jaetaan leirillä ikä- ja tasoryhmiin. Leireilemme koronaturvallisesi ja toimimme pienemmissä ryhmissä. Valmentajina toimivat mm. Iikka Heino, Jenny, Jessica, Robin sekä Paula Jäntti.

Lounaaksi tarjoillaan hyvää ja terveellistä kotiruokaa ja kaikki leiriläiset saavat myös hienon leiripaidan. Kaikki leirit ovat kaksikielisiä (suomi ja ruotsi)!

Tule mukaan viettämään sporttinen kesäviikko kanssamme!

Leirin hinta: 275€/leiri (5 päivää).  Sisaralennus -10%, Toinen leiriviikko -10%. Kuljetus (Kulosaari-Kauniainen-Kulosaari) 8€/pv yht. 40€. 

Hinta sisältää: valmennuksen, ohjauksen, pelikentät, sulkaiset pallot, tarvittaessa lainamailan, lounaan, välipalan ja hienon leiripaidan.

Paikkoja rajoitetusti – toimi nopeasti. Ilmoittaudu tästä tai sähköpostilla paula.jantti@sulkapallokoulu.fi. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot ohjelmasta, varusteista jne. vielä lähempänä leiriä.

Kaikki mukaan kesän hauskimmalle leirille!

Mikäli kesäleireille jää vapaita paikkoja, on mahdollista osallistua myös vain leirin peliosuuteen 9.30-12.00. Tiedustele vapaita paikkoja paula.jantti@sulkapallokoulu.fi.

Kesäkuussa järjestämme lapsille ja nuorille KESÄSULKKISTA pienryhmissä Kulosaaren Puhos Centerissä (vko 23).