Valmentajat

Kaikki Pontus Jäntti sulkapallokoulun valmentajat ovat entisiä huippu-pelaajia, joten osaamista löytyy muillekin jaettavaksi.

PONTUS JÄNTTI

Pontus on Suomen kaikkien aikojen menestynein sulkapalloilija ja lajin varsinainen uranuurtaja. Nykyisin Pontus toimii terveys- ja hyvinvointikonsulttina opastaen asiakkaitaan syömään ja liikkumaan oikein. Lisätietoja: www.ponsport.fi

Yhteystiedot: pontus.jantti@ponsport.fi

PAULA JÄNTTI

Paula poikkeaa muista valmentajista siinä, ettei ole koskaan pelannut kilpaa, mutta seurannut kisoja sitäkin enemmän Pontuksen aktiiviuran aikana. Valmentaa lasten/nuorten ryhmiä ja vastaa sulkapallokoulun käytännön järjestelyistä.

Yhteystiedot: paula.jantti@sulkapallokoulu.fi, 045-6340066

VIIVI BRANDT

Viivin aktiivisin kilpaura on vaihtunut ”palloilemiseen” kahden lapsen perässä, mutta kilpailu kansallisella tasolla jatkuu edelleen. Viivin vahvuutena on pienten lasten valmentaminen, mutta kokemusta löytyy myös aikuisryhmien vetämisestä ja yksityisvalmennuksesta.

Yhteystiedot: viivi.brandt@gmail.com

JENNY JÄNTTI

Jenny valmentaa opiskelun ja oman peliuran ohella lasten ja nuorten ryhmiä. Hän on erittäin innostava ja energinen valmentaja, jonka tunneilla ei varmasti tule tylsää.

Yhteystiedot: jenny.jantti@gmail.com 

JESSICA JÄNTTI

Jessica on aktiivinen kilpapelaaja, joka valmentaa lasten ja nuorten ryhmiä. Hän on positiivinen ja kannustava ja osaa ottaa kaikki huomioon.

Yhteystiedot: jessica.jantti@hotmail.com

IIKKA HEINO

Iikka on nuori maajoukkuepelaaja ja hallitseva nelinpelin Suomen mestari, joka valmentaa sekä nuorten että aikuisten ryhmiä. Oma osaaminen näkyy kaikessa tekemisessä ja sitä on hyvä lähteä jakamaan myös valmennettaville.

Yhteystiedot: iikkajheino@gmail.com