Tule pelaamaan sulkapalloa!

Pontus Jäntti sulkapallokoulu toimii Ymmerstan Targa Arenalla, Kulosaaren Mandatum-Centerissä ja Arabiarannan Arcada-hallissa. Tule mukaan oppimaan sulkapallon salat sekä liikkumaan hyvässä seurassa.

Sulkapallo on tehokas ja vauhdikas laji, joka soveltuu melkein jokaiselle. Aloittelijakin saa helposti pelin käyntiin ja hiki irtoaa nopeasti ja tehokkaasti. Laji on myös sosiaalinen ja pelin tiimellyksessä kunto kohoaa kuin vahingossa. Sitä mukaan kun taidot kehittyvät, kovenee myös pelitempo ja lajin fyysinen puoli korostuu.

Peli lähtee helposti käyntiin

Pelin aloittamiseen et tarvitse oikeastaan muuta kuin sulkapallomailan, sulkapallon sekä kunnolliset sisäpelikengät. Jos kuitenkin haluat saada pelistä enemmän irti, kannattaa perustekniikka ja säännöt opetella ammattitaitoisen valmentajan opastamana.

Valmennusta sekä lapsille että aikuisille

Pontus Jäntti Sulkapallokoulu järjestää sulkapallokursseja eritasoisille lajin harrastajille aloittelijasta edistyneempiin pelaajiin. Valmentajina toimivat pelaajat suomalaisen sulkapallon huipulta.

Oma porukka – oma kurssi?

Järjestämme myös yksityisvalmennusta ja kursseja yritysten tai muiden ryhmien tarpeisiin. Mikäli olet kiinnostunut paneutumaan lajin saloihin, lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.